j'aime la vie

ik hou van het leven · i love life · ich liebe das leben

Petit déjeuner

Een heerlijke start van de dag!

Iedere ochtend tussen 8.30 en 10.00 uur serveren wij het petit déjeuner op ons terras met uitzicht op de tuin. We bieden drie verschillende soorten ontbijt aan: Français, Complèt en Céreales, het ligt er maar net aan waar jij trek in hebt. We horen graag welk ontbijt jouw favoriet is. Daarnaast vind je op ons ontbijtmenu diverse extra’s die naar keuze bij te bestellen zijn. 

Omdat iedereen andere wensen heeft, houden we de opties graag open om je op maat van dienst te kunnen zijn. Houd er daarom rekening mee dat het ontbijt niet is inbegrepen bij de kamerprijs.

Planches

Altijd tijd voor een borrel(plank)

Heb je na een lange wandeltocht of cultureel uitstapje zin in iets lekkers maar geen behoefte om ‘s avonds nog de deur uit te gaan, kom dan bij ons langs en bestel een van onze heerlijke borrelplanken.

Wij gebruiken dagverse producten, houd er daarom rekening mee de borrelplank op tijd te bestellen.

Let op, wij serveren geen lunch!

Table d'hôtes

Uitgebreid tafelen onder de sterren

De luxe van een restaurant, maar dan ‘thuis’ onder een adembenemende sterrenhemel - dit is hoe wij onze table d’hôtes altijd omschrijven. In het hoogseizoen, juni t/m september, kookt Karen twee keer per week een driegangenmenu met verse streek- en seizoensproducten, wat wordt geserveerd op het terras of de binnencourt. 

 

De kosten voor deze avond bedragen €29,50 per persoon. Wat er in deze prijs zit inbegrepen? Een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht, dessert en koffie of thee.

Waar Karen haar inspiratie vandaan haalt?

Karen vindt het heerlijk om te slenteren over de markten in Uzès en St. Quentin la Poterie, maar ze kan ook uren bladeren door kookboeken en tijdschriften!


Mocht je gedurende jouw verblijf graag aan willen schuiven bij de table d’hôtes, dan willen we je verzoeken om dit uiterlijk de avond van tevoren aan ons door te geven. De minimale deelname is 6 personen en we zouden het jammer vinden om jou op de dag zelf teleur te moeten stellen.

 

Fijn! Bij slecht weer is er geen reden tot annuleren en trekken we ons terug in de cave (onze knusse wijnkelder).

 

Vins

Goede wijn, dat is pas fijn!

Wist je dat de Languedoc-Roussillon de grootste wijnstreek van Frankrijk is? Door het droge klimaat en de vele zonuren vind je hier de ideale omstandigheden om de allermooiste wijnen te produceren. En dat gebeurt in overvloed!

 

Rob neemt in de wintermaanden de tijd om voor jou de lekkerste wijnen te selecteren. Hij laat je er graag mee kennismaken.

 

TIP: Bezoek één van de vele, soms beroemde wijnhuizen in de buurt van onze Mas en laat je verrassen!

Honestybar

Wat lekkers aan het zwembad

Tussen het zwemmen of pootjebaden door zin in een versnapering? De koelkast naast het zwembad bevat diverse gekoelde dranken en de vriezer is gevuld met ijsjes! 

 

Pak waar je trek in hebt en noteer het verbruik op de aftekenlijst. Afrekenen doen we bij vertrek.