Er was eens...

Op zo’n 10 minuten rijden van Uzès, verscholen in de diepgroene heuvels van de Occitanie (voorheen Languedoc-Roussillon), vlak tegen de Cevennen aan, in een regio vól olijfbomen en wijnranken bevindt zich chambres d’hôtes deluxe Mas la Buissonnière.Ooit fungeerde dit landgoed als wijnboerderij (ook wel, Mas), maar inmiddels is het met smaak gerenoveerd tot een super-de-luxe bed and breakfast. 

In het aangename decor van Zuid-Frankrijk

Wie durft?

Ben je toevallig bekend met het Franse spel ‘petanque’? We dagen je uit!

tuin.jpg

Er was eens...

Op zo’n 10 minuten rijden van Uzès, verscholen in de diepgroene heuvels van de Occitanie (voorheen Languedoc-Roussillon), vlak tegen de Cevennen aan, in een regio vol olijfbomen en wijnranken bevindt zich chambres d’hôtes deluxe Mas la Buissonnière. Ooit fungeerde dit landgoed als wijnboerderij (ook wel, Mas), maar inmiddels is het met smaak gerenoveerd tot een super-de-luxe bed and breakfast. 

In het aangename decor van Zuid-Frankrijk

Onze grote tuin biedt de mogelijkheid om in alle rust te genieten van de ruimte, natuur, zon en de vergezichten van het typisch Zuid-Franse landschap. Doe een dutje in de hangmat of geniet aan het einde van de dag in een van onze zitjes onder de parasoldennen van het geluid van de krekels, maar natuurlijk kan je ook een frisse duik nemen in ons zoutwaterzwembad en daarna genieten op een ligbed van de ondergaande zon. 

Wie durft?

Ben je toevallig bekend met het Franse spel ‘petanque’? Wij dagen je uit!

petanque B.jpg

Logeren bij

Mas la Buissonnière

Al onze kamers, suites, studio’s en het appartement beschikken over een gemeubileerd terras of balkon en zijn vanzelfsprekend voorzien van een zithoek en eigen badkamer. De studio’s en het appartement beschikken daarnaast over een volledig ingerichte keuken.

 

Graag nodigen wij je ook uit in onze bibliotheek. Hier vind je diverse boeken en tijdschriften, maar ook verschillende (familie)spellen en informatie over de omgeving. Kies een boek of spel uit en neem plaats aan de gezellige tafel, Niets moet, alles mag! 

Knus!

Op de koudere dagen drinken we een apéro in onze bibliotheek voor de table d’hôtes.

bibliotheque.jpg

In het hoogseizoen bieden we twee keer per week een table d’hôtes aan; heerlijke gerechten, bereid met verse - bij voorkeur - regionale producten. Geniet samen met de andere gasten aan tafel, onder de sterrenhemel, van het diner en de diversiteit aan regionale wijnen. Dat is echt vakantie in het zuiden van Frankrijk.

Slecht weer?

Dan verplaatsen we het diner naar onze cave (wijnkelder).

cave - licht.jpg

Of je nu op zoek bent naar een locatie voor een kort weekend, een paar nachten of een hele vakantie, alleen of met vrienden, chambres d’hôtes deluxe Mas la Buissonnière is dé ideale plek voor een ontspannen, luxe en gastvrij verblijf!

 

Nieuwsgierig geworden? Klik hier voor onze kamers & suites of studio's & appartement.

Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten op onze Mas.

À bientôt!

Rob, Karen, Dijntje & Cato

Weetje!

Mas la Buissonnière omvat maar liefst twee hectare grond dat deel uitmaakt van het gehucht Foussargues!

Hameau de Foussargues.jpg