PRIVACYVERKLARING

Geldig vanaf mei 2018

 

Chambres d’hôtes deluxe Mas la Buissonnière respecteert en beschermt de privacy van de gebruikers van de website www.maslabuissonniere.com. Alle persoonsgegevens die wij ontvangen zullen vertrouwelijk worden behandeld. Wanneer je onze website bezoekt, verzamelen wij verschillende gegevens waarmee wij jou een optimale dienstverlening willen bieden. Realiseer je dat wij niet verantwoordelijk zijn voor het privacy beleid van andere sites waarmee wij samenwerken. 

 

Door gebruik te maken van deze website geef jij aan het privacy beleid te accepteren. We willen je erop wijzen dat deze privacyverklaring van tijd tot tijd kan wijzigen, dus bezoek deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van updates.

 

Onze contactgegevens

Mas la Buissonnière - chambres d’hôtes deluxe

51, Rue de l’Arceau

Hameau de Foussargues

30700 Aigaliers 

Frankrijk

 

Welke persoonsgegevens verzamelen wij:

  • Voor- en achternaam 

  • E-mailadres

 

Welke overige gegevens verzamelen wij:

  • Informatie over jouw verblijf zoals de datum van aankomst en vertrek, land van herkomst, kamervoorkeur en speciale verzoeken

 

Waarom hebben wij deze gegevens nodig?

Wij gebruiken jouw persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

  • Voltooien en/of verwerken van de reservering

  • Verzenden van onze nieuwsbrief

  • Contact opnemen met je om onze dienstverlening uit te kunnen voeren

  • Analytische doeleinden: verbeteren van onze service

 

Worden uw gegevens gedeeld?

Mas la Buissonnière verstrekt jouw persoonsgegevens uitsluitend aan derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Partnerbeleid
Ten behoeve van een juiste verwerking van de reservering is het in sommige gevallen noodzakelijk om de reserveringsgegevens aan onze partners door te geven. Deze partners, waaronder Siteminder, Booking.com, Chambres d’Hôtes Wijzer, chambresdhotes.nl en de direct aan deze partners gelieerde bedrijven, wenden jouw gegevens enkel aan voor de communicatie naar Mas la Buissonnière omtrent de aanvraag of gemaakte reservering. 

 

In kaart brengen van websitebezoek

Wij gebruiken Google Analytics om bij te houden hoe bezoekers onze website gebruiken. Google heeft geen toestemming verkregen deze informatie te gebruiken voor andere Google diensten en de IP-adressen worden geanonimiseerd.

 

Bewaren van Persoonsgegevens

Mas la Buissonnière bewaartpersoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor jouw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijn: Mailchimp (nieuwsbrieven): oneindig of tot uitschrijving van jouw kant, Google Analytics (statistieken van webbezoek): 14 maanden. Alle persoonsgegevens die wij bewaren zijn onderhevig aan deze privacyverklaring.

 

Jouw gegevens inzien, aanpassen of verwijderen?

Je hebt altijd het recht om de persoonsgegevens die wij van je hebben in te zien. Je kan een verzoek tot inzage, correctie of verwijdering sturen naar bonjour@maslabuissonniere.com, zet "Verzoek persoonsgegevens" in het onderwerp veld van de e-mail zodat we je sneller kunnen helpen. Wij zullen zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 4 weken, op jouw verzoek reageren. 
 

Je kunt ook contact met ons opnemen als je van mening bent dat de persoonsgegevens die wij van je hebben onjuist zijn, als je denkt dat wij niet langer het recht hebben om jouw persoonsgegevens te gebruiken of als er andere vragen zijn over deze Privacyverklaring of de manier waarop jouw persoonsgegevens worden gebruikt. Stuur ons een e-mail of brief via de onderstaande contactgegevens. Wij zullen jouw verzoek behandelen in overeenstemming met de van toepassing zijnde wet voor bescherming persoonsgegevens. Je kunt ook contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens of Gegevensbeschermingsautoriteit met vragen en klachten.

 

Beveiliging

Mas la Buissonnière neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Onze website maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te borgen dat persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen. Daarnaast is onze computer beveiligd met beveiligingssoftware.

 

Als je de indruk hebt dat jouw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, of indien je meer informatie wenst over de beveiliging van jouw gegevens neem dan contact met ons op bonjour@maslabuissonniere.com.

 

Wijzigingen in deze verklaring

Net zoals ons bedrijf voortdurend verandert, zal deze Privacyverklaring ook van tijd tot tijd wijzigen. Als u op de hoogte wilt blijven van wijzigingen in deze Privacyverklaring, dan raden wij u aan om deze pagina regelmatig te bezoeken.