Lettres à Mme M. - voorjaar | familie | foto's -

April 21, 2018

Via mijn 'lettres à Mme M.’ laat ik je meelezen over ons Franseleven, een kijkje in de keuken van wat wij doen, meemaken en beleven… Een verhaal in vertrouwen gedeeld met mijn allerbeste Franse vriendin: Madame Moustache. 

Chère Madame Moustache,

 

Ma très chère amie! Ça va? Hier in het zuiden gaat het goed. Wij hebben zo’n fijne dagen achter de rug! Allereerst is de zon weer gaan schijnen, weet je hoe fijn dat is? Na 5 lange, regenachtige, vieze, natte en koude dagen eindelijk dat voorjaarsgevoel! De zon schijnt een week en de bloemen schieten spontaan de grond uit, aan de dorre takken verschijnt groen, het gras groeit weelderig en onze meiden liggen al in het zwembad. Dat laatste is wat erg enthousiast, maar hé, ook zij verlangden echt naar beter weer.

 

Papa is net een week bij ons geweest, heerlijk een paar dagen samen, tijd voor elkaar, bijkletsen, even naar de zaterdagmarkt in Uzès je kent het wel. Gisteravond laat is mijn schoonmoeder aangekomen, twee keer feest ‘pour les filles’ die nog lekker genieten van hun vakantie. Wij kunnen er altijd zó van genieten als familie en vrienden langskomen. Echt een feestje! Een soort minivakantie met mensen die je dierbaar zijn in een luxe chambres d’hôtes in Zuid-Frankrijk. Alleen is dit onze realiteit! Wij wonen en werken op deze heerlijke vakantieplek.

 

En verder heb ik nog een leuk nieuwtje… Onze website gaat ‘op de schop’. Niet heel groots en ook niet direct, maar wij gaan wat veranderingen doorvoeren eind van dit jaar. Stap 1 in dit proces zijn nieuwe foto’s (laten) maken. Via een vriendin kreeg ik een tip, en dat bleek een schot in de roos! Mirella Mesu van Studio Happy Home was hier! Mirella is gespecialiseerd in interieuradvies en styling en maakt prachtige foto’s. Wat een leuk mens, professioneel, verstand van zaken en ook nog heel gezellig! Zaterdag hebben wij (lees zij, ik was natuurlijk de ‘domme kracht’) alle kamers fotoklaar gemaakt, zodat zij zondag in één moeite door kon fotograferen. Nou, daar komt stiekem meer bij kijken dan een kussen recht leggen en foto’s klikken maar. 

Hierbij een sneak preview van de eerste foto’s die wij mochten ontvangen.

Laat je mij weten wat je ervan vindt? Voor nu een dikke bisou!

 

Oh en voor ik het vergeet, die quiche met groene asperges was heerlijk, ik zal je volgende keer het recept geven! Laat jij mij nog weten of je met Pinksteren in de buurt bent? Hopelijk zien we elkaar dan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Share
Share
Please reload

Uitgelichte berichten

Lettres à Mme M. - voorjaar | familie | foto's -

April 21, 2018

1/10
Please reload

Recente berichten
Please reload

Mas la Buissonnière

51 rue de l'Arceau | Hameau de Foussargues | 30700 Aigaliers | Frankrijk

  • Grey Instagram Icon
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon

© 2020 Mas la Buissonnière

Website: Blend15 | Foto's: Mirella Mesu & Lian van Herel