top of page

Bienvenue au Mas la Buissonnière

CHAMBRES D'HÔTES DELUXE
Mas La Buissonnière-50.png

Een romantisch weekend weg met z’n twee, een zomerse familievakantie of met vrienden er even tussenuit? Uzès ontdekken, de Pont du Gard bezoeken, wandelen of fietsen in de Garrigue? Mas la Buissonnière heeft het allemaal. Op deze sfeervolle Provençaalse wijnboerderij word je persoonlijk verwelkomt door Rob & Karen. Het is de ideale plek om te ontspannen, nieuwe energie op te doen & je te laten verwennen.

De plek om even te spijbelen* van het normale leven… 

 

*‘faire l'école buissonnière’ betekent tegenwoordig spijbelen.

Een heerlijk zoutwaterzwembad

Ruime tuin met diverse zitjes, ligbedden, een hangmat én een pétanquebaan.

Een balkon of terras bij je verblijf

Een uitgebreid ontbijt

2 keer per week table d'hôtes (juni - september)

Een persoonlijk, gezellig verblijf in het zuiden van Frankrijk

Mas la Buissonniere - zwembad.jpg
Mas la Buissonniere - hangmat 1.jpg

Nietsvermoedend toostten wij, Rob en Karen, in september 2007 onder de Franse zon op het leven en de liefde. Net een paar dagen getrouwd en, zonder dat we het toen wisten, op huwelijksreis naar de plek die ons leven zou veranderen: chambres d'hôtes Mas la Buissonnière. Een voormalige wijnboerderij, omgetoverd tot charmant gastenverblijf met een prachtige tuin en heerlijk zwembad. 

Nu - jaren later en inmiddels twee meiden rijker - genieten wij iedere dag van het Franse leven, Mas la Buissonnière is ons thuis. En natuurlijk dat van onze gasten, want jou op onze Mas een warm thuisgevoel geven is onze missie. Een mooie plek als deze is gemaakt om te delen met de rest van de wereld, dus bienvenue, wees welkom! 

Mas la Buissonniere - Rob & Karen 5.jpg

Rob, Karen, Dijntje en Cato

Ontdek de mogelijkheden

Mas la Buissonniere - Deluxe Suite 2.jpg
KAMERS & SUITES
01/03

Houd jij wel van de nodige luxe op vakantie? Dan zijn onze kamers en suites zeker aan te raden! Dagelijks ontbijten op het gemeenschappelijk terras en in het hoogseizoen aanschuiven bij de table d’hôtes.

Mas la Buissonniere - terras.jpg

Mogen wij jou verwelkomen op onze Mas?

"Der richtige Ort zum Entspannen, perfekt für eine Woche Auszeit mit tollem Salzwasser Pool und super Essen!! Eine sehr ruhige und top gepflegte anlage. Wir haben uns sehr wohl gefühlt.

Wir kommen gerne wieder!"

PAUL CHRISTIAN, DEUTSCHLAND

Rob & Karen, 2 gezellige mensen die met passie en liefde hun B&B runnen. Wij hebben volop genoten van het heerlijke ontbijt en de borrelplank. Ook op de kamers ontbrak het aan niets. Het terrein was super waar iedereen een eigen plekje kon creëren.

CASPER, NEDERLAND

"Lovely environment in the middle of nature, well-kept! Well-designed grounds and room and warm hosts. The pool is great and you are swimming surrounded by olive trees and lavender.  Would definitely repeat!"

MARIA ELENA, ESPANA
bottom of page