top of page

Vivez votre rêve

LEEF JE DROOM - LIVE YOUR DREAM - LEBE DEINEN TRAUM

Wie droomt er nou niet af en toe weg bij het TV programma's als 'ik vertrek', 'het roer om', 'droom in uitvoering' of 'BNN op reis'. Wie denkt dan niet terug aan die hele fijne vakantie in die mooie omgeving, vlakbij dat prachtige oude stadje met een uitgebreide zaterdagmarkt. De leuke restaurantjes, winkels, straatjes en pleinen De omgeving, de geur, het eten... Je weet wel die ene plek waar je toen van dacht: hier wil ik wel voor altijd blijven!

Rob &  Karen op huwelijksreis.JPG
Rob, Karen, Dijntje &  Cato - 2.jpeg
‘JE KUNT BETER SPIJT HEBBEN VAN IETS DAT JE GEDAAN HEBT, DAN VAN IETS WAT JE NIET GEPROBEERD HEBT."
Mas La Buissonnière-50.png

Zo'n plek was la Buissonnière voor ons, wij zijn er niet alleen op vakantie geweest, maar ook op huwelijksreis! Daarom is het extra bijzonder dat wij sinds oktober 2016 de nieuwe eigenaren zijn van deze, voor ons zo speciale vakantieplek. Alles valt hier voor ons samen: een sprookje dat werkelijkheid wordt!

Als mensen ons vragen hoe wij op het idee gekomen zijn dan is het antwoord makkelijk: ‘het kwam gewoon op ons pad’. Het klinkt wat raar, maar daar komt het wel op neer. Emigreren was Karens droom en Robs nachtmerrie zeggen we vaak gekscherend! Daarbij hadden wij het leuk: een fijn huis, familie & vrienden dichtbij, sport en hobby’s. Dus het was helemaal niet zo logisch dat wij vertrokken… 

 

Rob had het fijn op zijn werk in Eindhoven, Karen was zoekende naar een nieuwe uitdaging. Dijntje was zes en Cato ruim drie en zou dus bijna naar school gaan. De meest wilde plannen kwamen voorbij en toen, in de zomer van 2015 hoorden wij op een avond dat la Buissonnière te koop was. Wij zagen een kans en die hebben we gegrepen, niet twijfelen maar doen! Het was nu of nooit… 

Inmiddels zijn we een aantal jaar verder. Onze meiden zijn echte Françaises geworden. En wij? Wij zijn ingeburgerd in het dorp, leven het goede Franse leven en GENIETEN! Wij kijken ernaar uit om jou datzelfde gevoel te geven!

La vie

est belle

Mas la Buissonniere - Rob dans le Mehari.jpg
bottom of page