top of page
ACCOMODATIE

Kamers & Suites

Kies jij voor een van onze tweepersoonskamers of toch liever voor een van de grotere suites? Ieder verblijf is van alle gemakken voorzien, heeft een lichte, eigentijdse inrichting, een eigen opgang, is 100% rookvrij en uiteraard voorzien van WIFI. Eigenlijk zijn ze allemaal een goede keus. 

Mocht je toch (af en toe) zelf willen koken, kies dan voor een van onze studio's.

Tweepersoonskamer no.1

De eerste tweepersoonskamer op de begane grond beschikt over een eigen badkamer en terras met uitzicht over de parkachtige tuin. De ruimte is van alle gemakken voorzien en royaal opgezet: een heerlijke plek om een aantal dagen te vertoeven en helemaal tot rust te komen.

Tweepersoonskamer no.2

Op de begane grond, direct naast de eerste kamer, bevindt zich tweepersoonskamer no. 2. Deze ruimte beschikt over een zithoek en eigen badkamer. Vanaf het terras biedt het verblijf een fenomenaal uitzicht over de parkachtige tuin. Uiteraard is ook deze kamer van alle gemakken voorzien en de perfecte plek om bij te tanken. 

Deluxe suite

Deze lichte suite heeft een gezellige zitgelegenheid, een vierpersoonseettafel en eigen badkamer. Het riante slaapgedeelte bevindt zich aan de terraszijde en vanaf het gemeubileerde terras kijk je uit over de tuin van onze Mas. 

 

De deluxe suite is het ideale verblijf voor gezinnen met kleine kinderen: de sofa’s fungeren ook als bedden, waardoor deze suite slaapgelegenheid biedt voor maximaal vier personen.